Dinamització espais i Xarxes socials

ARTRA som un equip multidisciplinari exigent i amb una àmplia formació en Comunicació, Periodisme, Gestió Cultural, Pedagogia i Community Manager. Persones inquietes, en reciclatge constant i amb passió per la feina que fem. És per això que oferim un assessorament personalitzat a artesans/es i empreses de tot tipus que volen obrir-se al món i redescobrir-se, dinamitzem espais, com exposicions o museus, i oferim un servei especialitzat d’imatge corporativa a través d’un pla de comunicació impecable, personalitzat i mimat fins l’últim detall.

 

Treballem sobretot des de les xarxes socials. El prestigi i la confiança d’una empresa, espai o producte depèn, en gran part, de la imatge que projecta al món. Sobretot al món virtual, a internet. Ser-hi vol dir existir. La primera imatge és la que compta, però un cop captada l’atenció aquesta ha de respondre de manera professional a les exigències de la comunitat, fidelitzant als clients i projectant un benefici major i constant en tots els sentits.

 

Som conscients de la responsabilitat que suposa ser la vostra presència a les xarxes socials. Ser Community Manager és molt més que projectar, planificar i executar accions comunicatives estratègiques, molt més que gestionar i optimitzar comunitats virtuals. Molt més que experiència en posicionament web (SEO) i botiga virtual (E-Commerce). Som el diàleg professional, educat i respectuós. Som el contrast d’informació i som la solució. Som la teva imatge ideal, ara real.

 

CONTACTA’NS: 645343013 – maite@artra.cat