Extraescolars

La metodologia proposada és coherent amb el model d’Escola Nova 21 i les corrents pedagògiques actives més experimentals. En totes treballem valors d’ètica i sostenibilitat de manera transversal coordinades amb el currículum escolar.

Totes les sessions estan enfocades des d’una pedagogia viva i vinculades a la natura, l’artesania i el territori. No utilitzem materials processats, els vostres fills/es podran identificar-ne la majoria en el seu entorn quotidià més proper. La majoria d’eines en què fem els tallers les fem nosaltres i són aptes perquè els infants les puguin manipular.

Per fer les activitats a les escoles comptem amb un pedagog, format en educació viva, i monitors/es especialitzats en les diferents temàtiques que treballem (també artesans/es als que assessorem i acompanyem).

Seguiu-nos a facebook i instagram per fer-vos una idea de com treballem!

Més info: info@artra.cat o 688933323

Si ho preferiu, ens desplacem sense cap compromís fins a l’escola per explicar-vos com funcionem.

Join our faboulous community today!

Join our faboulous community today!

If you would like to be always informed about our latest templates, plugins and products, just fill the form with your name and email.We, Yithemes are here to help you succeed in your web based business.Yithemes FREE WordPress themes download.